Πρωτόκολλα για άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων

Ημερομηνία 15/02/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία WEBINAR
Διεύθυνση -, -
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά
Email info@osp.gr
Website www.osp.gr
Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων ,το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον  5o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars),ωριαίας διάρκειας ,με την ευγενκή χορηγία  της εταιρίας GlaxoSmithKline. Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων  ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του(Διεύθυνση Ιατρείου,ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr  ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline,vyron.i.papadimitriou@gsk.com ,τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος θέλει να το παρακολουθήσει αλλά δεν έχει προβεί σε απόκτηση κωδικού, μπορεί να το παρακολουθήσει με φυσική παρουσία από τα γραφεία του ΟΣΠ.   «Πρωτόκολλα για άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων» Ο προσθετολόγος Γιουβάνογλου Πέτρος είναι συνδιευθυντής του Branemark Osseointegration Center Dubai στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μαζί με τον Γναθοπροσωπικό Χειρουργό, Κώστα Νικολόπουλο είναι οι συνιδρυτές της κλινικής "Same Day Dental Implants®" στο Dubai.  Tο 1995 αποφοίτησε ως οδοντίατρος από το Πανεπιστήμιο Semmelweis στην Βουδαπέστη με βαθμό summa cum laude, πρώτος στο έτος του.Το 1998 ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Προσθετική, του Πανεπιστημίου Tufts στην Βοστώνη, Η.Π.Α. και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Εξειδικευμένου Προσθετολόγου.Από το 1999 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο όπου ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την προσθετική αποκατάσταση οδοντικών εμφυτευμάτων. Η επιεμφυτευματική οδοντιατρική και πιο συγκεκριμένα η προσθετική αποκατάσταση εμφυτευμάτων με την τεχνική της άμεσης φώρτισης  δεν είναι δύσκολη ούτε περίπλοκη. Κατά την διάρκεια της διάλεξης θα παρουσιαστούν αρχές και πρωτόκολλα βασισμένα στην διεθνή βιβλιογραφία αλλά και στην πολυετή κλινική εμπειρία του ομηλίτη Πέτρου Γιουβάνογλου. Θα παρουσιαστούν επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις  σε μονήρη αλλά και πολλαπλά εμφυτεύματα με έμφαση στο σχεδιασμό, στην εκτελέση της θεραπείας, αλλα και στην ορθή συντήρηση  αυτής. Γιουβάνογλου Πέτρος:  D.M.D. (summa cum laude, Semmelweis Budapest), Prosthodontist (Tufts U.S.A.)        

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Οδοντιατρικής
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr