Ανάπτυξη, Λόγος, Μάθηση και Διαταραχές στην Παιδική Ηλικία

Ημερομηνία 06/05/2017, Ολοήμερο
Τοποθεσία Aegean College
Διεύθυνση Πανεπιστημίου 17, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Λογοθεραπείας&Ειδικής Αγωγής του Aegean College
Website aegeancollege.gr
Το πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής: 10.15 Εγγραφές 11.30Σύγχυση στη Διάγνωση Δυσλεξίας & Ειδικής Γλωσσικής Διαταραχής. ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ , Ψυχολόγος 12.00Λογοθεραπευτική Παρέμβαση σε Παιδιάμε Γλωσσικές Διαταραχές: Σύγχρονες Προσεγγίσεις για παρέμβαση στη Σύνταξη. ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, Λογοθεραπεύτρια 12.30Η Ομιλία, ο Λόγος και ο Αλφαβητισμός σε Παιδιά με Βαρηκοΐα-Κώφωση. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, Λογοθεραπευτής 13.00Crash Test Σχολικής Ένταξης. Προσχολική Προετοιμασία. Η Συμβολή του Περιβάλλοντος και η Εργοθεραπεία. ΦΕΛΟΥΚΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Εργοθεραπευτής 13.30Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος και Συνεκπαίδευση: Πρακτικά Ζητήματα στην Ένταξη των Μαθητών. ΕΡΙΦΥΛΛΗ ΤΣΙΡΕΜΠΟΛΟΥ, Ψυχολόγος 14.00Η Θεραπευτική Παρέμβαση στις Οικογένειες των Παιδιών με ΔΑΦ. ΚΛΕΑΝΘΗ Θ.ΓΑΛΑΝΗ, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια 14.30 Αυτισμός, Δραστηριότητες Καθημερινής Ζωής και Αισθητηριακές Δυσκολίες. ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ, Εργοθεραπεύτρια   *Είσοδος Ελεύθερη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Λογοθεραπείας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr