Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας- IMTJ Medical Travel Summit & Awards 2018

Ημερομηνία 21/05/2018 - 24/05/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία Wyndham Grand Athens Hotel
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Οργανισμός Τουρισμού Υγείας Ελλάδος
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Elitour
Website summit.imtj.com/summit-overview/
Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι κορυφαίοι ειδήμονες από όλο τον κόσμο στον τομέα του Τουρισμού Υγείας. Πρόκειται για μια πραγματικά εξαίρετη περίπτωση για όλους τους έλληνες παρόχους υγείας όπως νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, spa και ιαματικές πηγές, γιατρούς, οδοντιάτρους, κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης, κέντρα αιμοκάθαρσης, μονάδες και ξενοδοχεία Wellness, διαμεσολαβητές ιατρικού τουρισμού και άλλους παρόχους, να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση από τους καλύτερους στο είδος, να δικτυωθούν με διεθνείς αγοραστές υπηρεσιών υγείας αλλά και να προβάλουν τις υπηρεσίες τους. Το συνέδριο απαρτίζεται από διάφορες ενότητες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του Τουρισμού Υγείας, ακαδημαϊκή ενότητα η οποία φέρνει στο ίδιο τραπέζι ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, χώρο επιχειρηματικής δικτύωσης για προγραμματισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και αγοραστές από ξένες χώρες, εκθεσιακό χώρο καθώς και βραδιά απονομών κατά την οποία θα βραβευθούν οι καλύτεροι πάροχοι Τουρισμού Υγείας του κόσμου ανά κατηγορία.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr