Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών

Ημερομηνία
05/05/2017

Χώρος
AegeanCollege

Πόλη : Αθήνα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : AegeanCollege

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο : 210 4190854

Email : info@aegeancollege.gr

Website : www.aegeancollege.gr

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών


To AegeanCollege τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών με ομιλίες από καταξιωμένους επιστήμονες

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Σχολή Μαιευτικήςτου Τομέα Υγείας τουAegean College, τουΚολλεγίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών-Μαιευτών(5 Μαΐου), και διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του (Πανεπιστημίου 17). Εκεί, από τις 13.00 καταξιωμένοι επιστήμονες θα απευθύνουν ομιλίες και θα αναφερθούν στη φιλοσοφία και δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος, όπως και στη σημασία και την ενδυνάμωση της μητρότητας. Συγκεκριμένα, εισηγητές θα είναι οι:

  • κ. Μιχάλης Μώρος-Μαιευτής, MSc, PhDc, SeniorMidwiferyLecturer, Επικεφαλής της Σχολής Υγείας. Θέμα: Φιλοσοφία της Μητρότητας και της Μαιευτικής.
  • καΡαλλούΛυμπέρη-Μαία, MSc, PhDc, Senior Midwifery Lecturer. Θέμα: Νομοθεσία και Δεοντολογία του Μαιευτικού Επαγγέλματος.
  • κα Καλλιόπη Μάλφα-Μαία, Πρόεδρος της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας. Θέμα: Ενδυνάμωση της μητρότητας μέσω της Ψυχοπροφυλακτικής Προετοιμασίας.

Σημειώνεται ότι το AegeanCollege είναι το μοναδικό Κολέγιο στην Ελλάδα που προσφέρει τετραετές προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής υψηλού επιπέδου, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου BSc (Hons) Midwifery (Applied)/ Πανεπιστημιακό Πτυχίο  Μαιευτικής και διεξάγεται υπό την εποπτεία του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ).

Είσοδος Ελεύθερη

 

 


Δείτε όλα τα Συνέδρια της Ιατρικής Ειδικότητας :
Conference on Obstetrics, Συνέδριο Μαιευτικής
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!


Scroll To Top