Πρώιμη Παρέμβαση σε Βρέφη Υψηλού Κινδύνου. Το Μέλλον στην Αποκατάσταση

Ημερομηνία 09/03/2018 - 10/03/2018, Ολοήμερο
Τοποθεσία ΣΤΕΓΗ Ιδρύματος Ωνάση, στη Μικρή Σκηνή
Διεύθυνση -, Αθήνα
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας ΕΛΕΠΑΠ –Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Triaena Tours & Congress
Τηλέφωνο +30 210 74 99 309
Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ –Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων συμπληρώνει 80 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, 80 χρόνια προσφοράς στα παιδιά  και  τους ενήλικες με αναπηρία, αλλά και τις οικογένειές τους. Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ και του συνεχούς επιστημονικού έργου που επιτελεί διοργανώνει  Επιστημονικό Συνέδριο με συμμετοχή διακεκριμένων Επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός του Συνεδρίου είναι να υποστηρίξουμε την αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου μοντέλου του προγράμματος Πρώιμης Παρέμβασης σε βρέφη υψηλού κινδύνου για εμφάνιση Εγκεφαλικής Παράλυσης και άλλων νευροαναπτυξιακών  διαταραχών.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Αττική – Αθήνα
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Νεογνολογίας και Εμβρυολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr