«Τεχνολογία CAD-CAM στην προσθετική: Ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες»

Ημερομηνία
20/11/2018

Χώρος
WEBINAR

Πόλη : -

Γεωγραφικό Διαμέρισμα No Categories

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO : Glaxosmithkline

Τηλέφωνο : 210-4171234

Email : info@osp.gr

Website :


Συνεχιζομενη Επαγγελματικη Επιμορφωση Οδοντιατρων

WEBINAR  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

(6ος Κύκλος, Απρίλιος-Δεκέμβριος 2018)

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  WEBINAR ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Διοργανωση & Ωρα Εκπομπησ: Οδοντιατρικός Συλλογος Πειραια, 20:30-21:30

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Χορήγηση 1 Μορίου Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων

Μαυρομάτης Πάνος Οδοντοτεχνικός

Ο Mαυρομάτης Πάνος είναι Οδοντοτεχνικός. Αποφοίτησε από το τμήμα Οδοντικής τεχνολογίας του Manchester Metropolitan university το 2008. Κατά την παραμονή του στη Μ.Βρετανία θήτευσε στο εργαστήριο Phoenix dental castings με αντικείμενα ενασχόλησης την κινητή και ακίνητη προσθετική. Μυείται καθοριστικά στην τέχνη της Οδοντοτεχνικής τα προσεχή χρόνια από τον πατέρα του Βασίλη Μαυρομάτη στο εργαστήριο STUDIODENT στην Αθήνα του οποίου σήμερα είναι επικεφαλής.

Έχει επισκεφθεί πλήθος εταιρειών παρακολουθώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ενδεικτικά: Sirona, Bego, Ivoclar, Anaxdent, Phenix,imes-icore, Creation CC. Συνεργάζεται με το μεταπτυχιακό τμήμα της Προσθετικής της Οδοντιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, ενώ συμμετέχει με παρουσιάσεις του σε επιμορφωτικές εκδηλώσεις.

Περιοχές ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του αποτελούν οι επιεμφυτευματικές και ολοκεραμικές αποκαταστάσεις καθώς και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας CAD-CAM στην καθημερινή Οδοντοτεχνική πράξη..

Είναι γεγονός ότι η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στην οδοντιατρική/οδοντοτεχνική έχει προκαλέσει ριζικές αλλαγές στο τρόπο εργασίας των μελών της ομάδας και έχει προσδώσει νέες δυνατότητες που αφορούν στην ακρίβεια, την αισθητική αλλά και την αντοχή των παραγόμενων αποκαταστάσεων. Σκοπός της παρουσίασης είναι να αναδείξει μέσα από περιστατικά, τις εξελίξεις που έχουν συντελεστεί στα υλικά και την τεχνολογία, καθώς και ένα ενδεδειγμένο πρωτόκολλο συνεργασίας οδοντιάτρου-οδοντοτεχνίτη.

 


Στα πλαίσια της Συνεχιζόμενης Επιστημονικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων ,το Επιστημονικό τμήμα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά διοργανώνει τον  6o κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars),ωριαίας διάρκειας ,με την ευγενκή χορηγία της εταιρίας GlaxoSmithKline.

Τα webinars εντάσσονται κανονικά στη διαδικασία συνεχούς επιμόρφωσης και συνεπώς αντίστοιχης μοριοδότησης.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δωρεάν παρακολούθηση των διαδικτυακών σεμιναρίων  ,απαιτείται η έκδοση κωδικού, εφόσον δεν υπάρχει(όχι προεγγραφή) αποστέλλοντας τα στοιχεία του(Διεύθυνση Ιατρείου,ονοματεπώνυμο,τηλέφωνο επικοινωνίας και email) στο email του Συλλόγου info@osp.gr  ή στο τηλέφωνο 210-4171234 και κοινοποίηση στο email της εταιρίας GlaxoSmithKline, iliana.k.tsopanoglou,τουλάχιστον πέντε ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας του κάθε διαδικτυακού σεμιναρίου.

 


Δείτε όλα τα Συνέδρια της Ιατρικής Ειδικότητας :
Conference on Dentistry, Συνέδριο Οδοντιατρικής
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!


Scroll To Top