14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας

Ημερομηνία 18/09/2020 - 20/09/2020, Ολοήμερο
Τοποθεσία ELECTRA PALACE
Διεύθυνση Πλατεία Αριστοτέλους 9, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας
Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO Myrtaly Congress Ι.Κ.Ε.
Τηλέφωνο 6978624613
Email info@myrtalycongress.gr
Website epilepsycongress.gr
14o Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας Νέα ημερομηνία διεξαγωγής: 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2020 Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, o Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (ΠΕΣΕ), αποφάσισε την αναβολή του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας. Η διεξαγωγή των εργασιών, είχε προγραμματιστεί για τις 29-31 Μαίου 2020 στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στη Θεσσαλονίκη. Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής, αποφασίστηκε από τον ΠΕΣΕ, η 18η – 20η Σεπτεμβρίου 2020, στον ίδιο τόπο και χώρο: «Electra Palace», Θεσσαλονίκη. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και όλους τους εμπλεκόμενους για την κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται, προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας. Αναμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε τον Σεπτέμβριο στην ιστορική πόλη της Θεσσαλονίκης. Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής Αθανάσιος Κοβάνης Πρόεδρος Π.Ε.Σ.Ε.

Χάρτης

Φόρτωση χάρτη...

Γεωγραφική Περιοχή

  • Μακεδονία
  • Κατηγορία/ες Συνεδρίου

  • Συνέδριο Νευρολογίας
  • Το MedicalCongress.gr είναι ανεξάρτητο Ενημερωτικό Site Συνεδρίων. Δεν διοργανώνει, δεν έχει σχέση με τα αναφερόμενα Συνέδρια και δεν έχει άλλες πληροφορίες. Προσπαθούμε για την ορθότητα των πληροφοριών. Αλλά να τις επιβεβαιώνετε.

    Παρακαλούμε τους Διοργανωτές να μας στέλνουν τις Διορθώσεις ή τις Συμπληρωματικές πληροφορίες των Καταχωρημένων Συνεδρίων στο e-mail: elena [at] synedrio.gr