3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Νοτίου Ελλάδας-Πελοποννήσου

Ημερομηνία
22/09/2017 - 23/09/2017

Χώρος
Filoxenia Hotel

Πόλη : Καλαμάτα

Γεωγραφικό Διαμέρισμα

Επιστημονική Εταιρεία / Φορέας : Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

Επαγγελματίας Οργανωτής / PCO :

Τηλέφωνο :

Email :

Website :


Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες, όχι μόνο των καρδιολόγων, αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (παθολόγοι, γενικοί οικογενειακοί ιατροί, νεφρολόγοι, πνευμονολόγοι κ.λπ.).
Παράλληλα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (ώρες 16.30-19.30) στο Πνευματικό Κέντρο, εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Στη συνέχεια (19.30-21.00) διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων (19.30-21.00).
Η δε τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρου Καλαμάτας.


Δείτε όλα τα Συνέδρια της Ιατρικής Ειδικότητας :
Conference on Cardiology, Συνέδριο Καρδιολογίας
Θέλετε να διοργανώσετε Συνέδρια, Ημερίδες και άλλες Εκδηλώσεις; Επισκεφθείτε το MICE.gr και βρείτε Συνεργάτες!


Scroll To Top